понедељак, 25. јун 2012.

REVITA Fe FOREST BERRIES

Revita Fe Forest Berries

Revita Fe Forest berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i helatnog gvožđa.

Revita Fe Forest berries sadrži aromu šumskog voća i zaslađena je konzumnim šećerom.
Posebno se preporučuje osobama koje imaju povećane potrebe za gvožđem: deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, porodiljama, anemičnim osobama, rekonvalescentima, naročito posle povređivanja i gubitka krvi, starijim osobama, kao i osobama podložnim stresu.

Revita Fe Forest berries je izuzetan proizvod koji se koristi u prevenciji i borbi protiv anemija. Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe Forest berries dobro se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava njegovu usvojivost i iskoristljivost, pa je za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa. Zbog toga se Revita Fe Forest berries konzumira kao ukusan napitak, bez neprijatnih senzacija koje izaziva gvožđe uneto u organizam preparatima.

Svi REVITA proizvodi mogu slobodno da se konzumiraju zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela. Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja REVITA proizvoda.

način upotrebe

2 kafene kašičice (12 g) razmutiti u 2 dl vode ili mlakog čaja kako bi se sačuvala biološka aktivnost matičnog mleča. U zavisnosti od uzrasta i potreba organizma preporučuje se 1-2 čaše napitka dnevno.
Sadržaj100 g granula1 kašičica (6 g)
Matični mleč52,5mg3,15 mg
Feroproteinat84mg5 mg
Vitamin C400mg24 mg
Energetska vrednost1706kJ (406kCal)102,3 kJ (24,35 kCal)
Pored matičnog mleča sadržilimunsku kiselinu, gvožđe helatno, šećer, vitamin C, prirodnu aromu šumskog voća, prirodne boje betain i antocijan. Bez konzervansa.
Pakovanjedoza 250 g





Proizvode kompanije REVITAPlus možete kupiti samo od distributera kompanije.

 
Pozovite već danas 063/342-380



 


Upiši Ime i e-mail da bi saznao više o proizvodima na bazi
MATIČNOG MLEČA
Name:
Email:
Mi vodimo računa o Vašoj privatnosti:
Vaš e-mail je siguran kod nas.
ListWire - Free Autoresponders
click here for your free autoresponder

Нема коментара:

Постави коментар